Tjänster

All erforderlig hjälp inom städning och städservice erbjuds!

Karlskrona Städ ger alla kunder möjlighet att få städservice i och omkring Rödeby, Karlskrona och Jämjö. Den största kompetensen och erfarenheten ligger emellertid inom hemstädning, flytt-  och byggstädning, kontorsstädning, trappstädning och fönsterputsning. Det går dock att komma med egna önskemål om vad man vill ha hjälp med, då vårt företag alltid ställer upp för kunden och alla uppdrag utgår från hans eller hennes förutsättningar och önskemål.

Vill du veta mera?

Om det från dig som kund föreligger en undran kring mer specifikt om vad Karlskrona Städ kan hjälpa dig med, så är det bara att slå oss en signal. Kom ihåg att det inte finns några dumma frågor, utan medarbetarna på Karlskrona Städ skall göra allt de kan för att du skall få svar på det som du undrar över inom städning och städservice. På Karlskrona Städ är vi bara glada och smickrade över att du är intresserad av vårt företag och vår verksamhet.

Alla får hjälp av Karlskrona Städ!

En sak som är viktig att påpeka är det faktum att här på Karlskrona Städ får alla så mycket eller så litet hjälp som de anser sig behöva. Oavsett om du är en privatperson eller representerar ett företag eller en bostadsrättsförening, så får du den hjälp inom städning, som man kan kräva av ett seriöst och kundvänligt företag.

Hör av dig!

Hör nu av dig, när du vill att vi skall inleda den städservice som du vill att vi skall göra för just dig.

Nu får du det rent och snyggt!